изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:16 EEST
Емил Димитров- Ревизоро: Убийството на Иван Тодоров- Доктора е удобно за много хора    
Ред и сигурностСофия. България не е била замесена в контрабанден канал на цигари заедно със Сърбия. Това заяви в предаването на БТВ “Тази сутрин” Емил Димитров – Ревизоро. Той подчерта, че в западната ни съседка контрабандата е ставала с покровителството на държавата.

“През България всичко минаваше чисто, с обезпечения и редовни документи. В момента Сърбия има да изчиства името си пред Европа и затова разчистват сметките със семейството на Милошевич и намесиха и България”.
Димитров обяви, че Косьо Самоковеца и Иван Тодоров- Доктора са станали милионери чрез държавна протекция по време на втората половина от управлението на Иван Костов. “Убийството на Доктора е много удобно за много хора. Успоредно с преговорите за ЕС вървят и преговори с евромафията и нашите престъпници отстояват своите позиции”, категоричен бе той. Според Ревизоро Доктора е бил опасен за много хора със своята информация, а срещу него не е имало дела в чужбина, защото той не се е занимавал с дистрибуцията. Контрабандните канали на “Кинтекс” бяха приватизирани малко преди 1996 година, но са получили много силно развитие през 1996 – 2001 година, категоричен бе Димитров.
“Ген. Любен Гоцев, въз основа на опита и познанията, които има, би могъл да осветли хората, които се занимават с контрабандни канали, затова държавата трябва да поеме ангажимента и да го охранява”, каза още Ревизоро.
Емил Димитров обяви, че преди яхтената среща между Доктора Милен Велчев и Мирослав Севлиевски е имало подобна среща в България - на министъра, който е участвал в снимките, заедно със своето пресаташе и хора от “Амигос”. “Трябва да бъдат избити, всички които могат да кажат какво се е случвало в миналото, убийствата ще продължават, за съжаление, защото не са предприети радикални действия”, смята Ревизоро.
Накрая той заяви, че винаги със смяната на властта е имало и смяна на собствеността върху контрабандите канали, винаги е имало интереси, но сега се намесват интересите на западната мафия, която не се интересува от нашите взаимоотношения, а как да овладее нашите граници и този сблъсък поражда конфликти, жертви и проблеми. http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Емил Димитров- Ревизоро: Убийството на Иван Тодоров- Доктора е удобно за много хора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди