изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:49 EET
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ    
ТуризъмТова е най-новото предложение на Спа & Уелнес център "Медика" в Албена

В навечерието на пролетта всяка дама се лута между диети, съвети за подобряване еластичността на кожата, упражнения за стягане на бедрата и ханша и какво ли още не... Всъщност, добрия външен вид може да бъде постигнат без много усилия, стига да се доверите на специалистите в Спа & Уелнес център "Медика" в Албена. От 1 март до 30 април Албена предлага да се потопите в света на физическото и духовно блаженство, далеч от натовареното ежедневие и стрес. Само за два или три дни може да се постигне вътрешен покой, отмора и релакс, което е и посланието на всички, работещи в "Медика".
Двудневният пакет е стойност 122 лв. на човек в двойна стая, като в цената влизат 2 нощувки и закуска, неограничено ползване на басейн и фитнес. Хармонията и доброто настроение се постига чрез специалната терапия "Шоколадова магия". Сладкото изкушение е едно от доказаните средства в козметиката. За два дни ще можете да направите нежен пилинг на цялото тяло с финия Spa продукт на "Germaine de Capuccini". Специалисти ще ви направят ухаен масаж и топла маска от течен шоколад и бадемово масло. Ще усетите и вълшебното докосване с ароматен шоколадов крем. Настаняването в единична стая е 142 лв.
Тридневният пакет "Душевна хармония" включва 3 нощувки и закуска, неограничено безплатно ползване на басейн и фитнес. В рамките на 3-дневната програма са предвидени през първия ден отпускаща парна баня и пълен ароматичен масаж с благоуханни етерични масла. През втория ден предложението е да се потопите в невероятно блажество, като ползвате сауна, а след това ще ви бъде направена вълшебна терапия на тялото с мед, бадемово масло и ароматни билки. Цената на човек, настанен в двойна стая, е 153 лв., а в единична - 180 лв.
 


Сходни връзки

ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди