изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:31 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниДИРЕКТОРИТЕ НА културни институти ще трябва да популяризират Закона за меценатството, стана ясно вчера - на кметската оперативка. Миналата седмица зам.-кметът по хуманитарни дейности Ваня Балчева  е участвала в среща с председателя на парламентарната комисия по култура Нина Чилова. По време на срещата е бил разяснен новият закон за меценатството, както и данъчните облекчения, които ще ползват юридическите и физически лица, които поддържат различни културни институти чрез дарения.

СЕКРЕТАРЯТ НА общината Румен Русев е присъствал миналата седмица на 7-мата конференция на тема е-правителство. По време на конференцията, която е била открита от министъра на администрацията Николай Василев, е бил направен основен анализ на постигнатото до момента, както и са били очертани насоки за по-нататъшната работа.
В ИЗЛЕЗЛИЯ в Държавен вестник Закон за МВР, става ясно, че служителите на реда вече са със статут на държавни служители. Т.е. по ранг те се изравняват със служителите в общинските и областните администрации, както и някои други институции.
ОФИЦИАЛНА пресконференция ще даде екипът, който ще реализира проекта "Нов интегриран подход на община град Добрич към местния бизнес", спечелен по Програма ФАР. Координатор на проекта е Геновева Друмева - младши експерт в дирекция "Административно, правно, информационно и техническо обслужване".
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди