изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:17 EEST
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ТРЯБВА ДА ОДОБРИ СДРУЖЕНИЕ "УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ - РЕГИОН ДОБРИЧ"    
НовиниНа днешното заседание на Общински съвет - Добрич кметът Детелина Николова ще внесе докладна, с която ще се поиска одобрението на съветниците за учредяването на юридическо лице с нестопанска цел за обществено полезна дейност - сдружение "Управление на отпадъците - Регион Добрич", информира вчера зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев.

Община град Добрич, заедно с другите общини от областта и шуменската Никола Козлево, е участник  в проект "Изготвяне на мерки за управление на твърдите отпадъци в регион Добрич", който се финансира от програма ИСПА на ЕС. Целта на проекта е изграждането на регионално депо за твърди битови отпадъци, което да обслужва всичките осем общини. След поредица от проведени срещи между представители на общините се стигна до споразумение, че всяка една община ще встъпи в бъдещото сдружение с начална вноска от 5 хил. лв. и ще внася годишен членски внос в размер на 0.20 лв. на жител по актуални данни за брой население по настоящ адрес към момента на учредяването му, поясни още арх. Ганчев.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ТРЯБВА ДА ОДОБРИ СДРУЖЕНИЕ "УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ - РЕГИОН ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди