изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:54 EEST
ТРИ ДНИ РАЗГОВОРИТЕ НА БТК БЕЗ ЦЕНА НА МИНУТА    
ИкономикаБез цена за минута разговор от 0 часа на 3 март до 24 часа на 5 март е най-новото предложение на БТК към клиентите й. Така три поредни дни няколко милиона домакинства ще могат свободно да разговарят със свои близки и приятели в цялата страна без цена за минута разговор, при само 11 стотинки първоначална цена на свързване.

Възможност да ползват специалното празнично предложение на телекома имат всички бизнес и домашни клиенти, независимо дали са абонати на централи с възможност за таксуване на разговорите по време или без таксуване по време. За абонатите на БТК "У дома" и "БТК Офис", промоцията от 11 стотинки първоначална цена и 0 стотинки на минута за междуселищни разговори ще важи след изчерпване на включените в абонаментния план минути за междуселищни разговори. Няма ограничения в предложението за абонатите на Стандартен абонаментен план и БТК "У дома СИТИ". Разговорите без цена за минута разговор няма да са валидни само за клиентите на БТК, избрали "Минимум" или "Ограничен" абонаментен план. Тези пакети съдържат ограничен брой услуги и потребление.
 


Сходни връзки

ТРИ ДНИ РАЗГОВОРИТЕ НА БТК БЕЗ ЦЕНА НА МИНУТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди