изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:52 EET
ЗАПОЧВАТ МАЧОВЕТЕ В ТРЕТИЯ ЕШЕЛОН    
СпортВ неделя са срещите от първия пролетен кръг на Североизточната "В" футболна група. Отборът на "Черноморец" (Балчик), който си е поставил за цел да бъде първи в края на сезона и от началото на следващата година да играе във втория ни ешелон, гостува на "Лудогорец" (Разград).

 От треньора на тима от Белия град Митко Тошев научихме, че с травми са двама от най-опитните в отбора - нападателят Веселин Живков и защитникът Румен Славов. "Надявам се до неделя да бъдат готови за игра и да излязат на терена, защото нямаме право на грешка. Отиваме в Разград, за да спечелим трите точки", каза още М. Тошев. Останалите двубои от кръга са: "Аксаково" - "Суворово", "Орловец" (Победа) - "Шабла", "Спортист" (Г. Тошево) - "Черноморец" (Чернево), "Бенковски" (Бяла, Русенско) - "Доростол" (Силистра), "Левски" (Главиница) - "Албена 97" (Оброчище), "Юнак" (Смядово) - "Черноморец" (Бяла, Варненско), "Черноломец" (Попово) - "Трансмариска" (Тутракан).

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ МАЧОВЕТЕ В ТРЕТИЯ ЕШЕЛОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди