изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:04 EEST
"ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ВАРНЕНСКИЯ "СПАРТАК"    
СпортУтре са срещите от 14-я кръг на мъжката "А" хандбална група, в който отборът на "Добруджа" приема в зала "Русалка" от 16.00 ч. варненския "Спартак".

Тимът от морската ни столица е сред основните претенденти за шампионската титла и със сигурност ще дойде в Добрич с амбицията да спечели двете точки. В същото време и добруджанци, които са четвърти в таблицата с временното класиране, ще се хвърлят за задължителна победа, за да се утвърдят в челото на таблицата и да съхранят шансовете си за участие в борбата за медалите. "Предстои ни доста тежък мач, тъй като в  "Спартак" играят много опитни състезатели. Притесненията ни са свързани с това, че трима от основните ни играчи  имат здравословни проблеми и не могат да тренират пълноценно. Това са Илиян Илиев, Светослав Недев и Явор Николов. Подготвили сме някои изненади за съперника и се надявам да зарадваме феновете си с победа", сподели президентът на клуба Георги Андреев, който същевременно е и старши-треньор на мъжкия състав.

Другите мачове от кръга са: "Левски" (гр. Левски) - "Железничар" (София), НСА (София) - "Владислав" (Джулюница), ЦСКА - "Осъм" (Ловеч), "Цар Самуил" (Петрич) - "Локомотив-Металекс Билд" (Варна), "Асти 91" (Хасково) - почива.    

 


Сходни връзки

"ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ВАРНЕНСКИЯ "СПАРТАК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди