изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:00 EEST
Макфакс: 192 обвинения и четири заповеди за издирване са били издадени за Енвер Джафери, убит днес в Кондово    
Новини Скопие. Днешната акция на полицията в Кондово е била насочена към тричленна група, която при арестуването се е опитала да окаже съпротива, след което се е стигнало до стрелба, съобщи македонската агенция Макфакс.

Убит е Енвер Джафери на 27 години, който е имал пистолет и граната. Ранен е 24-годишният Фатмир Люри, който се е опитал да стреля срещу полицията с картечница. Албанският гражданин Сколо Бега /34 г./ е изпълнил заповедите на полицията и се е предал.
Убитият Джафери е имал зад гърба си 192 обвинения и е бил обявен за издирване с четири заповеди. Полицията е имала подозрения, че е той е извършителят на бомбеното нападение през октомври миналата година в Скопие, при което бяха ранени двама полицаи.
Раненият Люри е бил осъден на осем години затвор, от които четири е изтърпял, а миналата година е избягал от затвора и е бил замесен в събитията около Кондово миналата година.
Арестуваният албански гражданин е бил издирван заради редица престъпления, извършени в района на Тетово и Скопие, отбелязва агенцията.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Макфакс: 192 обвинения и четири заповеди за издирване са били издадени за Енвер Джафери, убит днес в Кондово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди