изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:16 EEST
Около 100 варненци протестираха пред сградата на областната администрация във Варна    
ПолитикаБлизо 100 варненци днес участваха в митинг срещу ДПС и назначаването на пети заместник областен управител от квотата на движението във Варна, предаде репортер на радио “Фокус” - Варна.

Митингът беше организиран от 8 политически ориентирани организации, сред които “Атака”, Съюзът на патриотичнитете сили, Съюзът на пенсионерите в България, този на транспортните работници и други пред сградата на областна управа. Събралите се скандираха “Долу ДПС!”, “Атака!”, “Волен Сидеров!”, “България!” под звуците на български песни като “Стани, стани, юнак балкански”, “Питат ли ме де зората” и др. Групата носеше и чучело на д-р Янко Станев, който от СДС премина към ДПС. От името на протестиращите организаторите ще изпратят декларация до президента на републиката и НС. В нея се казва, че ДПС е икономическа структура, която действа като политически чадър за сивата икономика и организираната престъпност. В документа се твърди, че партията на Доган е източила от държавната хазна резерва на страната, а нанесените финансови щети на България се изчисляват на над 200 млн. лв. В документа се настоява Главна прокуратура да се самосезира и да подведе ДПС в лицето на Ахмед Доган под наказателна отговорност. Протестиращите поискаха оставката на правителството и обвиниха президента Георги Първанов в предателство.
Сред близо едночасови скандирания пред сградата на областна управа множеството се отправи към Фестивалния и конгресен център, където днес от 14 часа започва областната конференция на ДПС.
Юлия ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Около 100 варненци протестираха пред сградата на областната администрация във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди