изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:48 EEST
ГРИПЕН ВИРУС ТРЪШНАЛ СОКОЛА ДОГАН    
ПолитикаСпоред Ю. Лютфи, за предсрочни избори "Атака" няма сила и не може да ги предизвика. На провелата в събота шеста редовна отчетно-изборна конференция на областната структура на ДПС в Добрич тази година не присъства лидерът на движението Ахмед Доган - Сокола.    

Гости на събитието бяха зам.-председателят на ДПС и зам.-председател на 40-ото НС Юнал Лютви, както и другият зам.-председател на партията - Касим Дал. Ю. Лютфи заяви пред журналисти, че грипен вирус е причината Сокола да не присъства на конференцията в Добрич, но пък стана ясно, че Доган ще бъде гост на областната конференция във Варна, която трябваше да се проведе същия ден след обяд. Ю. Лютви подчерта в приветствието си към делегатите на конференцията, че няма друга партия, която да е в такава възходяща линия. По-късно пред журналисти зам.-председателят на ДПС коментира, че това, което става и се казва от "Атака", е много несериозно и несъстоятелно. "Атака" няма сили и не може да предизвика предсрочни избори. Не бива да се правят алюзии с 1997 г. Сега няма нищо общо с тогавашните събития, защото стандартът на българина се подобрява" - каза още Ю. Лютви. Той нарече още "Атака" балон и заяви, че до седмица-две балонът ще се спука. "Всичко ще се забрави, хората ще извикат, ще слушат приказки. Волен Сидеров няма да им реши проблемите и те ще се разотидат. Едно знам и колегите /б.а. - има предвид депутати/ го виждат - с всеки изминат ден, месец депутати напускат групата и това не е наш проблем" - каза още Ю. Лютви. Той обясни на аудиторията в залата, че партията, а и целият български народ са били измамени с прословутата подписка. "Все по-силни стават атаките срещу ДПС. Подписката, създадена от неизвестни лица, е манипулация. Такава подписка е имало в Родопите срещу карикатурите на Мохамед и са събрани няколко хиляди подписа, които никой не видя. След това първата страница е подменена. Това е провокация към българските граждани" - добави още Ю. Лютви. На въпрос към Касим Дал от журналисти кога ДПС ще управлява самостоятелно, зам.-председателят на движението рече, че гилдията не чете интервютата, както трябва и добави: "ДПС е българска национална партия и като всяка се стреми към властта и защо един ден да не управлява".
 


Сходни връзки

ГРИПЕН ВИРУС ТРЪШНАЛ СОКОЛА ДОГАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди