изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:21 EEST
ДЕНИЗ НОМАН - НОВИЯТ ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА ДПС    
Новини На провелата се в събота шеста редовна отчетно-изборна конференция на областната структура на Движението за права и свободи в Добрич с болшинство от 114 гласа от общо 146 присъстващи делегати за председател бе избран досегашният заместник на областния лидер и депутат д-р Ердинч Хаджиев - Дениз Номан.

Другите двама кандидати за лидерското място бяха Исмет Абил и Гюрсел Кърнак. Дениз Номан е и председател на общинското ръководство на партията в Добрич. Временно ще продължи да съвместява двете длъжности - до провеждането на извънредна общинска конференция, на която да бъде избран нов председател на партията за община град Добрич. За читателите на НДТ Д. Номан заяви: "Ще продължавам да работя според линията на партията, ще подобря комуникацията с медиите и ще се старая да бъда полезен на всички". Дениз Номан е 39-годишен, семеен с две деца.
Гости на конференцията бяха депутати от Силистра, Шумен, Русе, Търговище, както и двамата зам.-председатели на движението и министърът на земеделието и горите, първоначално избран като депутат от Добрички многомандатен район Нихат Кабил, областният управител на Добрич Динчер Хаджиев и кметът на града Детелина Николова. Гостите приветстваха делегатите и пожелаха ползотворна работа на всички участници в конференцията. Н. Кабил в приветствието си изтъкна: "Благодаря на кмета на Добрич Детелина Николова за присъствието в нейно лице на коалиционния партньор, но прави впечатление отсъствието на другия коалиционен партньор. Това предизвиква известно неудобство, може би нашият коалиционен партньор проявява ревност по отношение на възможностите ни за мобилизиране на силите ни и възможността ни да си вършим работата, така че да сме полезни на всички" - каза Н. Кабил.
 


Сходни връзки

ДЕНИЗ НОМАН - НОВИЯТ ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди