изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:45 EEST
"ТРАДИЦИОННИ ПРОЛЕТНИ ПРАЗНИЦИ - МАСТЕР 2006"    
КултураПосветени са на 8 март, Първа пролет и на необятния детски талант. Започват утре със самостоятелен концерт-спектакъл на "Хор на бебетата"

"Традиционни пролетни празници - Мастер 2006" стартират на 7 март. Те ще бъдат посветени на Международния ден на жената 8 март, на предстоящото настъпване на пролетта и за пореден път ще разкрият необятния талант на добричките деца. Самостоятелен концерт-спектакъл ще изнесе утре "Хор на бебетата". Той ще бъде озаглавен "За мама" и ще бъде една вълшебна приказка, с която децата ще поздравят своите майки и всички дами по повод празника. Малчуганите ще изпеят на живо най-хубавите песни, посветени на мама и пролетта. Ще бъде направена и промоция на първия компактдиск на "Хор на бебетата". С много настроение малките таланти изпълняват 12 български песни. Дискът се издава с рекламна цел, а неговата реализация е спонсорирана от фирма "ДОБИ-КАР" ООД. Малките артисти ще получат подаръци от "ДОБИ-КАР" ООД, JETCREDIT, ЕТ "Мериан" - Мариана Палова, "Бони Оборот" и, разбира се, от училище "Св. Климент Охридски". Концертът утре се реализира с любезното съдействие на ДКТ "Дора Габе" и добричките медии в. "Нова добруджанска трибуна", радио "Добруджа" и ТВ "Добруджа кабел". Сценографията е на кукления театър и Милена Ножарова. Режисурата е на Иван Апостолов, а сценарият и постановката - на вокална студия "Мастер". Концертът е от 18 ч . в ДКТ "Дора Габе". На 20 март пък предстои голям поп-рок концерт, но подробностите засега се пазят в тайна.
 


Сходни връзки

"ТРАДИЦИОННИ ПРОЛЕТНИ ПРАЗНИЦИ - МАСТЕР 2006" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди