изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:26 EET
ЗАЛОВИХА ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ГРАБЕЖ    
Ред и сигурност20-годишен каварненец с инициали Д.С. е задържан от служители на сектор "Криминална полиция" при РПУ-Каварна, казаха от РДВР.

Той е заподозрян в това, че на 27 февруари около 20 ч. на улица в центъра на морския град внезапно е нападнал 30-годишна жена и след като й нанесъл силни удари, я повалил на земята и й отнел дамската чанта с документи, мобилен апарат и около 30 лева. При задържането му вещите и парите са открити, иззети и върнати на жената. Задържаният е криминално проявен, осъждан за кражба. Продължава работата по изясняване на случая. Образувано е полицейско дознание.
Само за последните десетина дни в резултат на активните оперативни действия на служителите на полицията са установени и задържани 8 лица, извършили 4 грабежа, включително с използване на оръжие и електрошоково устройство. От РДВР напомнят, че по този начин правят всичко възможно да осигурят реда и спокойствието на жителите на Добричка област.
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ГРАБЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди