изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:23 EEST
БЕЛИЯТ ГРАД ЗАДЕЛЯ 630 000 ЛЕВА ЗА РАЗВИТИЕ НА ТУРИЗМА    
Новини

Боряна БОЖИДАРОВА: Проектопрограмата за развитие на туризма в община Балчик за тази година възлиза на общо 630 000 лв. Програмата е в четири раздела, предвиждащи средства за изграждане и поддържане на инфраструктурата, за опазване на



зелените площи и за изпълнение на санитарно-хигиенните норми, за поддържане на информационните туристически центрове и обществения ред и сигурност, както и за реклама в страната и чужбина.
По отношение на инфраструктурата се очаква по програмата  възстановяване на осветлението по пътя Балчик-Албена във вилните зони, изграждане на модули за търговия по алея Двореца с подновяване на осветлението там и поставяне на пейки и кошчета за смет. Ще се направи и тротоарна настилка в Оброчище по ул. "Средна гора".
И тази година ще се предвидят средства за поддържането на зелените площи и чистотата, ще се заделят пари за нови кошчета по крайбрежната алея, Двореца и село Кранево.
И през това лято ще бъде въведен пропускателен режим по алеята, ще продължат да работят и общинските охраняеми паркинги.
По отношение на рекламата ще се направят пана и информационни табла, указателни табели за обекти в Балчик, Кранево, Оброчище, Албена и вилните зони. Предвижда се издаването на туристическа карта на община Балчик, както и изработка на рекламни брошури. Ще се заделят средства за участие на туристически борси в страната и чужбина, а също и за изграждане и поддържане на WEB-страница на общината с информация за хотелите и туристическите и културни обекти в общината.

 


Сходни връзки

БЕЛИЯТ ГРАД ЗАДЕЛЯ 630 000 ЛЕВА ЗА РАЗВИТИЕ НА ТУРИЗМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди