изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:26 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ    
НовиниДНЕС от 10 часа секретарят на община град Добрич Румен Русев ще отвори за пореден път кутията за сигнали и жалби в кметството.

УС на НСОРБ продължава да настоява за среща с премиера Станишев на тема финансова децентрализация, уведоми вчера кметът на Добрич и зам.-председател на УС на НСОРБ Детелина Николова. Първоначално насрочената такава не се е провела. Според Д. Николова българските общини изостават в процеса на децентрализация.
ПРЕЗ ЕСЕНТА се очаква да заработи центърът за обучения в село Гергини, Габровско, който бе предоставен на НСОРБ, съобщи вчера кметът Д. Николова. В него ще се провеждат обучения на общински администрации и служители в областни центрове.
ТРИМА души от общинската администрация в Добрич ще участват в заключителния семинар на международния проект за сътрудничество и внедряване на програми за околната среда, съобщи вчера зам.-кметът Галина Митева. Припомняме, че от българска страна бяха включени само две общини - София и Добрич. В рамките на проекта 1 година специалисти от общинска администрация чрез телемост преминаха специализирано обучение. В проекта участват Италия, Румъния и България. В заключителния семинар участниците трябва да представят идейни проекти. Възможно е създаването на смесени многофункционални дружества.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди