изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:36 EET
НАЕТИ ПО РАЗЛИЧНИ ПРОГРАМИ ПОЧИСТВАТ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ    
НовиниЗам.-кметът по устройството на територията арх. Пламен Ганчев заяви вчера, че започва разпределението на хората, на които общината трябва да осигури заетост по различните програми.

В общинското дружество за устойчиви дейности и проекти по една от програмите от социални помощи към осигуряване на заетост в мероприятия по озеленяване са заети 107 души, 17 души са ангажирани за охрана, 10 - в дейности по здравеопазване, и 50 - за аварийно-спасителни мероприятия, добави още арх. Ганчев. Разпределението се правело всяка седмица.
Другата програма, по която кметството осигурява работа на хора, изпратени от дирекция "Бюро по труда", е за обществено полезни дейности, където хората полагат труд от 5 до 10 дни, по решение на трудовата борса. "Според изпратената ни справка за март, 41 души трябва да полагат труд 10 дни, а 148 - 5 дни. Те ще бъдат разпределени предимно за почистване на зелени площи и квартални пространства" - каза арх. Ганчев.
 


Сходни връзки

НАЕТИ ПО РАЗЛИЧНИ ПРОГРАМИ ПОЧИСТВАТ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.00 секунди