изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:15 EEST
РАЗБИХА СКЛАД ЗА СТОКИ МЕНТЕ    
НовиниВчера служители на агенция "Митници", ЦУ на НАП, НСБОП и Икономическа полиция влязоха след едномесечно наблюдение в склад на добричката фирма "Дейтона ВС"

Мобилна група, в която влизат представители на НСБОП, агенция "Митници" и Централно управление на НАП - София, вчера заедно със служители от Икономическа полиция - Добрич, са влезли в склад на "Дейтона ВС"  - Добрич, който се намира в сградата на бившето Аптечно управление в града. Началникът на отдел "Оперативни проверки" в ЦУ на НАП - София, Иван Манев заяви за медиите, че след едномесечно наблюдение, което е започнало от търговската мрежа, е установен склада на "Дейтона ВС" - Добрич. "Става дума по всяка вероятност за контрабанден внос. Стоките, които се съхраняват, са внесени от Китай и носят запазени марки. В митническите декларации, които фирмата има, липсват стоки с такива марки" - коментира още И. Манев. В складовете се съхраняват часовници, блузи, якета и обувки, носещи марки като "Адидас", "Гучи", "Пума", "Найк" и други. Пред фоторепортери И. Манев показа чехъл с марка "Луис Вютон", като заяви, че в чужбина чифт такива чехли струва 2-3 хил. лв. Сред складираните стоки имаше и фланелки на европейски футболни клубове, които навън струват 10 пъти по-скъпо от предлагането им в страната, добави още И. Манев. Само в едното от складовите помещения на фирмата стоките са за над 300 хил. лв. по предварителна оценка, според служителите на НАП. Тепърва предстоеше отварянето и на втория склад, както и направата на описи и пълна ревизия. Пред медиите И. Манев заяви, че фирмата, както и всички свързани с нея ще бъдат също предадени на агенция "Митници" за последващ контрол при бъдещ внос. Мобилната група е пристигнала в Добрич от Шумен, където по-рано през деня е заловила алкохол в големи количества с фалшиви бандероли.
 


Сходни връзки

РАЗБИХА СКЛАД ЗА СТОКИ МЕНТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди