изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:13 EEST
ДО КРАЯ НА МАРТ ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ    
НовиниОт местната дирекция на Националната агенция по приходите /НАП/ напомнят на всички клиенти, че крайният срок за подаване на годишна данъчна декларация по чл. 51, ал. 1 от Закона за корпоративното подоходно облагане (ЗКПО) за годишната облагаема печалба (загуба), дължимия годишен корпоративен данък и всички други алтернативни корпоративни данъци и данъци, удържани при източника, изтича в края на март.

Данъците по нея се внасят в същия срок. Служителите на агенцията по приходите припомнят още, че годишната данъчна декларация по чл. 41 от Закона за облагане доходите на физическите лица (ЗОДФЛ) за доходи, получени през 2005 г., трябва да се подаде до 17 април. Плащането на дължимия данък, ако има такъв, клиентът трябва да направи максимум до месец след това.
         Данъчните декларации могат да бъдат подавани във фронт-офиса на ТД на НАП - Добрич, по електронен път - на сайта на агенцията www.nap.bg или по пощата - с обратна разписка.
ТД на НАП предлага и няколко начина за издължаване на данъка за улеснение на клиентите - в изнесените гишета на "Си Банк" във фронт-офиса на ТД на НАП - Добрич, с дебитна карта по интернет - чрез регистрация в системата E-pay или с пощенски запис за данъчно плащане по сметка на ТД на НАП, където е подадена декларацията и по банков път по сметка на дирекцията.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА МАРТ ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди