изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:17 EEST
ИТАЛИАНСКИ БИЗНЕСМЕН ПРОИЗВЕЖДА В КАВАРНА ПРОДУКЦИЯ ЗА ЕВРОПА    
Икономика
Италианският бизнесмен Алберто Монтоване е купил част от завода за багери "Камаш" в Каварна, научи НДТ и в момента произвежда кофи за багери за страни - членки на Европейския съюз.

Износът на продукцията си италианецът осъществява във Франция, Италия, Германия, Белгия, Швейцария и Испания. Мантоване е председател на Търговско-промишлената палата в Модена, където членуват 70 хил. фирми, с годишен оборот от 8 млрд. евро.
Италианецът е инвестирал в Каварна 1 млн. евро за хале от 2 дка, което оборудвал с модерни машини. Мантоване притежава ноу-хау за производството и патента на кофите за багер. Фирмата му "Мантоване - Бене" дава работа на 18 души от крайморския град, като тенденцията е новите работни места да нараснат до 120 души. Всеки месец италианецът внася суровини за производството си на стойност 400 хил. евро. Освен кофи за багери, в Каварна се произвеждат още и специални щипки за разрушаване на сгради.
 


Сходни връзки

ИТАЛИАНСКИ БИЗНЕСМЕН ПРОИЗВЕЖДА В КАВАРНА ПРОДУКЦИЯ ЗА ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди