изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:13 EEST
ДНЕС СТАРТИРА "ВИП БРАДЪР"    
Новини

В Добрич шоуто може да бъде проследено под лупа само от абонатите на "Добруджа кабел", които ще имат в своя пакет с програми и 24-часовия канал на "Вип Брадър"



Шокиращи изненади се очакват в Къщата на "Биг Брадър" в започващото днес специално издание "ВИП Брадър". Това обявиха продуцентите на шоуто в самата Къща, в която бяха поканени журналисти, за да се запознаят отблизо с луксозната ВИП атмосфера.

Изненадата към представителите на медиите бе екзалтирана агитка от 30-40 ученици и възрастни, които аплодираха медиите като истински звезди. Всеки журналист бе снабден с микрофон за престоя си вътре и всяко едно действие на репортерите бе улавяно от повече от 30 камери в къщата. В нея ще се подслонят 12 вместо 10 известни имена, както бе обявено първоначалнo.

Същество от неясен пол ще обитава къщата на Биг Брадър в първия сезон на предаването, предназначено само за ВИП личности. Според предположенията на запознати с шоуто, това няма да е Азис, както си мислят всички, a най-вероятно травеститът Урсула. Поп-фолк изпълнителите Константин и Райна също са сред заподозрените, както и хора като Дичо, Галя от Каризма, астрологът Иван Станчев и поне още 20 други. Най-младата звезда в Къщата е на 21 години. Голямата награда за ВИП победителя в шоуто е 50 000 лв.

Организаторите дори раздадоха албуми с детски снимки на участниците.

Хора от екипа на шоуто обаче казаха, че не всички, които ще влязат, са известени за това, както и не всички, на които им е казано, че ще влязат, ще бъдат повикани. "Тези хора най-вероятно ще бъдат разочаровани" - сподели Нико Тупарев, шеф на Сиа Адвъртайзинг.

Ники Кънчев не присъства на пресконференцията, което наведе журналистите на мисълта, че самият той е една от ВИП личностите в шоуто и ще води лайфовете от самата къща.

Закрит басейн, сауна и фитнес пък ще помагат на родните звезди да не губят форма по време на престоя си вътре.

Главният редактор на мисиите вътре - Ники Николов, сподели с медиите, че кастингът със звездите е бил далеч по-скучен от този за Биг Брадър 1 и 2. Това се дължало основно на факта, че ВИП личностите са подготвени за подобен тип интервюта и са доста предпазливи.

Някои от тях дори са поискали пари, за да участват, като най-високата поискана сума е била 100 000 евро. Други звезди са поставили условия, че няма да участват, ако дадени хора също са там.

Една дама дори изрично е заявила, че не иска при никакви условия да се споменава възрастта й, което накара журналистите да се пошегуват, че става дума за Лили Иванова.

За да бъдат по-разнообразни личностите вътре, продуцентите са си позволили да поканят дори някои от вдовиците на убитите мафиотски босове. Повечето от потъналите в скръб дами обаче не се намирали в страната. Няма да липсват и залязващите звезди, които отново ще получат шанс да изгреят на небосклона.

Специално за най-големите фенове сайтът на шоуто ще предлага доста повече възможности за наблюдение чрез интернет.

Шоуто започва в 20.00 часа в понеделник, като най-верните фенове могат отблизо да проследят влизането на звездите в Къщата.

Те трябва да бъдат в 19 часа на бариерата на Киноцентъра в Бояна. Организаторите обещават за всеки фен да има безплатна бира и възможност за снимки до насита.

В интернет обаче бе пуснато приканващо спам-съобщение, разпространявано по електронната поща и icq, че всеки фен, който отиде в 19.00 часа пред Къщата в понеделник, ще получи 5 лв.

Това изобщо не отговаря на истината, заявиха организаторите на шоуто. Отиването пред Къщата на фенове е по собствено желание и няма да бъде заплащано по никакъв начин. Бонусът за феновете ще е безплатната бира и възможност за снимки, добавят от ВИП Брадър. Dnes.bg

 

 

 


Сходни връзки

ДНЕС СТАРТИРА "ВИП БРАДЪР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди