изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:25 EEST
"С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО" - ЗА ТРЕТИ ПЪТ В КАВАРНА    
КултураЗа трета поредна година Каварна ще бъде домакин на общобългарския младежки фолклорен събор "С България в сърцето", информираха от морската община.

Международното събитие ще събере любители на българския фолклор от различни краища на света. Индивидуалните и колективни детски и младежки изпълнения ще радват каварненци и гостите на морския град в средата на май - 12,13 и 14.
Организатори на събитието са община Каварна, Министерството на културата, Министерството на образованието и науката и Продуцентска къща "Пирина". Съорганизатори на младежкия събор са Фондация "Мостове" и Фолклорен център "Нестия". Предвижда се част от събора да бъде излъчван директно по някои телевизии, а цялостно заснети изпълнения на участниците ще бъдат многократно излъчвани по различни канали в продължение на година. Медийните партньори на проявата тази година са БТА, БНТ, БНР, вестник "Труд" и "Дарик радио".
В програмата на фестивала организаторите предвиждат срещи с известни личности, показване на изложби, надигравания, конкурси "Мис и мистър фолклор", както и конкурс за рисунка, стихотворение и есе.
 


Сходни връзки

"С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО" - ЗА ТРЕТИ ПЪТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди