изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:30 EEST
КМЕТСТВОТО И СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА ОРГАНИЗИРАТ СРЕЩА НА БРАНША    
НовиниПредседателят на Областното представителство на Строителна камара Илия Михайлов информира, че съвместно с кметството организират среща, на която канят всички участници в строителния процес.

"Срещата е съвместно с Регионална дирекция Национален строителен контрол и ще се проведе в сряда в сградата на "Жилфонд-инвест" ЕООД. Идеята ни е на нея да бъдат обсъдени проблемни въпроси, свързани с инвестиционния процес - разрешаване, изпълнение и контрол на строежите, както и взаимоотношенията между участниците в строителния процес. Не на последно място ще се обсъдят и измененията в законодателната уредба" - разказа още И. Михайлов.
В четвъртък и петък в Габрово ще се проведе заседание на Управителния и Контролния съвети на Българска строителна камара, в което участие ще вземе и предсадетелят на Областното представителство на камарата в Добрич Илия Михайлов. Участниците в заседанието ще бъдат запознати от председателя на камарата Симеон Пешов с резултатите от хода на проекта за закон за професионалния регистър на физическите и юридически лица, извършващи строителство.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО И СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА ОРГАНИЗИРАТ СРЕЩА НА БРАНША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди