изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:35 EET
ТЪРСЯТ СЕ РАБОТНИЦИ ОТ ПЕТ ПРОФЕСИИ ЗА ИСПАНИЯ    
ОбществоОферта за набиране на работници от пет професии за Испания е пристигнала от Агенцията по заетостта в дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

 Търсят се 30 помощници в кухня, 60 помощник-сервитьори, има седем работни места за заварчик и по пет - за механик-настройчик на автомобили и индустриален тенекеджия.
Кандидатите да работят като помощници в кухня или като помощник-сервитьори трябва да имат поне средно образование, като ще се цени специфичното такова в ресторантьорството. Те трябва да са на възраст от 20-37 години, да имат минимум 6 месеца опит на подобна позиция в ресторанти и хотели и добър външен вид. За механик-настройчик на автомобили и заварчик изискванията са за професионално образование, възраст между 25 и 45 години, 2 години опит. Мераклиите да работят в Германия като механици трябва още да имат умения за разчитане на чертежи на машини и елементите им, чертане, заваряване и рязане с електрожен, а за заварчици - владеене на заварки TIG, MIG и електрод, разчитане на чертежи, предимство ще е притежаването на  шофьорска книжка категория "В". За индустриален тенекеджия се изискват професионално образование по тенекеджийство, възраст между 20 и 45 години, 2 години опит като тенекеджия, ще се цени притежанието на шофьорска книжка категория "В", както и уменията за разчитане на чертежи, владеене на ръчни инструменти, ножици, абкант, опит в заваряване MIG. И за петте професии владеенето на испански език ще е предимство.
Офертите са за работа на безсрочен трудов договор и за една година с възможност за продължаване. Кандидатите могат да получат подробна информация и да подадат молба за допускане до интервю по образец на Агенцията по заетостта и необходимия комплект документи в център "Работа" към дирекция "Бюро по труда" на ул. "Вардар" 45. Крайният срок е 7 април. НДТ

 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ СЕ РАБОТНИЦИ ОТ ПЕТ ПРОФЕСИИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди