изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 18:28 EEST
US снайперист застреля българин, заплашил жена с ножица    
Новини На 13 март вечерта снайперист застреля 30-годишния българин Александър Божилов, който хванал за заложник касиерка на бензиностанция в щата Вирджиния.

Полицията все още не е установила точната причина за действията на Божилов, предаде АП, цитирана от Фокус. Българинът спрял на бензиностанцията, за да зареди личния си автомобил. Служителката му казала преди да плати, да извади дюзата от резервоара на колата си. Това ядосало Божилов, той прескочил през плота на касата и сграбчил жената. ”Божилов заплаши, че ще я убие или ще се самоубие. Той не отправи конкретни искания, беше изключително агресивен”, заяви полицейският служител Симпсън, извикан на мястото на инцидента. До стрелбата се стигнало, след като Божилов опрял ножица на врата на касиерката. Бензиностанцията била на 45 мили от дома на българина, вероятно действията му били провокирани от семеен скандал, коментира местна TV. Божилов бил от 1 година в САЩ със зелена карта.

http://www.dir.bg

 


Сходни връзки

US снайперист застреля българин, заплашил жена с ножица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди