изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:24 EET
Дрога, фалшиви документи и патрони открити при полицейска акция в Силистра    
Ред и сигурностСлужители от РДВР- Силистра и ДНСП иззеха наркотични вещества, неистински документи и боеприпаси при съвместна операция в града. По случая е заподозряна 33-годишна жена.

При претърсване в дома й служителите на реда са намерили и иззели 13 таблетки, идентифицирани с тест като метамфетамин (екстази), а също и 14 гр. твърда смолиста маса, реагираща на хашиш. Открити са още комплект фалшиви лични документи – свидетелство за управление на автомобил и паспорт, на името на неин близък – чуждестранен гражданин, както и 33 бойни патрона, 22-ри калибър, притежавани без нужното разрешение. 
Полицаите са иззели от жилището множество документи на български и немски език, магнитни и оптични информационни носители, чието съдържание тепърва се проверява.33-годишната жена е задържана под стража за 24 часа. Работата по случая продължава, изяснява се съпричастността и на други лица към престъпната дейност.
http://press.mvr.bg
 


Сходни връзки

Дрога, фалшиви документи и патрони открити при полицейска акция в Силистра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди