изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:34 EET
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ПРИЕМАТ ТВОРБИ ЗА КОНКУРСА "ЕВРОПА В УЧИЛИЩЕ"    
Култура31 март е крайният срок за участие в Десетия национален конкурс "Европа в училище", обявен от Министерството на образованието и науката.

Генералното мото на надпреварата е "В дух на партньорство в Европа на разнообразието". Конкурсът има два профила - литература и компютърни и информационни технологии, и в него могат да участват младежи на възраст от 14 до 21 години. Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи. Техните творби ще бъдат оценявани и класирани от национално жури, включващо значими български литератори и професионалисти в областта на компютърните технологии. В литературния профил може да се участва с проза или поезия, а в профила за компютърни технологии - с анимация. Трите най-добри творби за всеки жанр и профил ще бъдат специално отличени с награда от Министерството на образованието и науката. Победителите във втората възрастова група ще могат да участват в международна лятна среща на победителите.
Творбите се приемат до 31 март на адрес: Министерство на образованието и науката, дирекция "Европейска интеграция и двустранно сътрудничество" /за конкурса "Европа в училище"/, бул. "Княз Дондуков" 2 А, София 1000.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ПРИЕМАТ ТВОРБИ ЗА КОНКУРСА "ЕВРОПА В УЧИЛИЩЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди