изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:11 EEST
БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ ПРОВЕДЕ ПЕТИ КОНГРЕС    
ПолитикаНа 12 и 13 март в столицата се проведе петият редовен на партия Българска социалдемокрация. 8 делегати от областта са взели участие в работата на конгреса, съобщи за НДТ председателят на общинската структура на партията в Добрич Тодор Колев. Лидер на партия Българска социалдемокрация, след провеждането на конгреса, продължава да е Александър Томов.

"Обсъдени бяха отминалите парламентарни избори, бяха направени съответните изводи за партията от тях. Беше направена една равносметка накъде е социалдемокрацията у нас, както и се взе решение да се върви към обединяване на всички социалдемократически сили, тъй като това е другата лява алтернатива на БСП. Ние сме решени да отстояваме идеите на социалдемокрацията, защото за нас участието във властта не е на всяка цена" - разказа още Т. Колев. На въпрос какво е становището на БСД за предстоящите президентски избори, председателят на общинската организация заяви, че оттук-нататък предстои да се работи по тази тема, като БСД не е отхвърлила на 100 % идеята да издигне собствена кандидатура за изборите. Първите задачи в тази посока ще бъдат поставени след провеждането на Национален партиен съвет, който ще се проведе в края на март. Същевременно с това на него ще бъде обсъдена и подготовка за предстоящите местни избори през 2007 г.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ ПРОВЕДЕ ПЕТИ КОНГРЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди