изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:13 EEST
КОНКРЕТНА ПРОГРАМА ЗА РЕМОНТИ ПО УЛИЦИТЕ    
НовиниБоряна БОЖИДАРОВА:  Асфалтови кърпежи ще бъдат направени през тази година на 19 улици в Балчик и в 9 села в общината. Дейностите ще се извършват от общинското предприятие “Благоустрояване и комунално строителство”.

 

Общата площ на ремонтните дейности ще бъде 10 800 кв.м, като миналата година са били наполовина по-малко. Ремонти по улиците ще бъдат направени в селата Гурково, Соколово, Църква, Ляхово, Дропла, Дъбрава, както и в Бобовец, Кремена и Змеево. По улиците в Балчик най-много асфалтови кърпежи – общо 800 квадратни метра, ще бъдат направени по ул. “Славейков”, по ул. “Тунджа” - 760 квадратни метра, по ул. “Черни връх” – 550 квадратни метра. Ремонти ще бъдат извършени и по улиците “Христо Ботев”, “Любен Каравелов”, “Дунав”, “Средна гора”, “Струма”, “Арда”, “Шипка”, “Черно море”, “Д-р Живко Бончев” и други.

От работници на общинско предприятие “Благоустрояване и комунално строителство” ще бъдат направени тротоари по улица “Дунав” и селата Църква и Храброво. В центъра на Балчик  на пл. “21 септември” вече завършва частично направата на нов тротоар.

Предвиждат се и ремонти на общо 5 общински квартири. Ще бъде извършено и почистване на старата калова станция в село Кранево.

Общинското предприятие предвижда още създаването на нови зелени площи, като за тази година са 6,5 дка, ще бъдат зацветени още 4,4 дка. Ще бъдат засадени и 1500 дръвчета и храсти.

 


Сходни връзки

КОНКРЕТНА ПРОГРАМА ЗА РЕМОНТИ ПО УЛИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди