изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:14 EEST
ОБЩИНА БАЛЧИК ОТДАВА СВОИ ОБЕКТИ ПОД НАЕМ    
Новини

Боряна БОЖИДАРОВА: Няколко обекта ще отдаде под наем община Балчик в село Кранево и Белия град. Отдава се под наем помещение в Кранево за туроператорска дейност в сградата на бившето кметство.



Това ще стане чрез търг, който ще се проведе на 24 март и до предходния ден ще могат да се подават документи за участие от еднолични търговци или юридически лица, регистрирани по Търговския закон.

Общината обявява и неприсъствен конкурс за отдаване под наем на петно по ул. “Приморска” за поставяне на павилион за бръснаро-фризьорски услуги. Обявява се още помещение на ул. “Витоша” за продажба на печатни произведения и вестници. Срокът на договора ще бъде за пет години. Началната конкурсна годишна цена на петното за павилиона е 199.68 лв., а на магазина - 648.00 лв., без ДДС. До участие в конкурса ще се допускат еднолични търговци и юридически лица, регистрирани по Търговския закон. Сред изискванията са обектите да бъдат въведени в експлоатация до 30 дни от датата на подписване на договора, както и да бъдат разкрити работни места за жители на община Балчик. Крайният срок за приемане на предложения за участие е 24 март в деловодството на общината. Повече информация може да бъде получена от отдел “Общинска собственост и инвестиции” в администрация.

 


Сходни връзки

ОБЩИНА БАЛЧИК ОТДАВА СВОИ ОБЕКТИ ПОД НАЕМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди