изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:00 EEST
АБОНАТИТЕ НА БТК БЕЗПЛАТНО НАБЛЮДАВАТ VIP BROTHER    
ОбществоВсички клиенти на ADSL услугата на Българската телекомуникационна компания могат безплатно да станат част от всекидневието на 12-те известни личности, които участват в новия сезон на шоуто VIP Brother по Нова Тв, съобщават от пресцентъра на компанията.

Благодарение на технологията ADSL, клиентите имат възможност да гледат предаването на живо, без да заплащат за това. За всички останали Интернет-потребители гледането на VIP Brother е платена услуга. Единственото условие, което ADSL клиентите трябва да изпълнят, е да се регистрират в Интернет-страницата на VIP Brother (http://vip.bigbrother.bg/live.pcgi). След еднократно попълване на регистрационната форма, те получават потребителско име и парола, с които наблюдават напълно безплатно събитията от къщата. Поради високата скорост на достъп до мрежата през ADSL, гледането на шоуто не влияе на останалите интернет-приложения за клиентите на неограничените пакети - ADSL 512 БЕЗКРАЙ, ADSL 512 BIZ, ADSL 1024 BIZ и ADSL 2048 BIZ. Достъпът до предаването няма да се отрази на Интернет-трафика и месечната сметка и на клиентите на ограничените по трафик пакети - ADSL 512 Сърф и ADSL 256 Трафик. Единствено за клиентите на пакет ADSL 256 Темпо времето на достъп до VIP Brother ще се таксува като Интернет-достъп и това е отразено на страницата на шоуто.
 


Сходни връзки

АБОНАТИТЕ НА БТК БЕЗПЛАТНО НАБЛЮДАВАТ VIP BROTHER | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди