изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:13 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на РДВР - Добрич са регистрирани  4 криминални престъпления и произшествия.


 1. На 16.03.2006г. в ОДЧ на Първи РПУ се тъжи жител на гр. Добрич, за това че неизвестен извършител, чрез развиване на капачка на резервоар на използавния от него микробус, е извършил кражба на 20 литра дизелево гориво. По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат се оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание.
    2. На 16.03.2006г. в ОДЧ на Първо РПУ сe тъжи служител на ЦДГ, за това че неизвестен извршител е извършил кражба на играчки, направени от жълт метал, намиращи се в двора на детската градина. По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат се оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние. Образувано е полицейско дознание.
 3. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РПУ са установени извършителите на две домови кражби, извършени на територията на Второ РПУ. Работата по случая продължава.
През изминалото денонощие са регистрирани 2 ПТП с материални щети и едно с един ранен гражданин с опасност за живота.
 На 16.03.2006г. 29 годишен водач на лек автомобил от гр. Добрич при движение на заден ход удря пресичаща зад превозното средство пешеходка, на 78 години от гр. Добрич. Образувано е предварително производство. Случаят се изязснява от служители на Първо РПУ.
 Поделенията на РЗ ПАБ   са участвали в гасенето  на един  пожар с констатирани незначителни материални щети.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди