изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:55 EEST
В. “Политика”: Червените генерали погнаха Румен Петков    
НовиниСофия. В “червения триъгълник на властта” между парламента, правителството и партийната централа на БСП зрее недоволство от работата на вътрешния министър Румен Петков.

За 22 март, сряда, на “Позитано” 20 е насрочено заседание на партийния Съвет за ред и законност, на което предстои да се разгледа правилникът за прилагане на Закона за МВР. И най-вероятно – гафовете на вътрешния министър – това пише в новия си брой вестник “Политика”.
В парламента и на “Позитано” недоволство от Румен Петков изразяват фигури от разпусналото се генералско движение в БСП.
Сред основните теми на заседанието според “Политика” щели да бъдат “Детската градина на Петков” и “Гафовете на вътрешния министър”. Първата тема била свързана с това, че според кулоарни информации директори на служби не си говорели помежду си. “Това не е детска градина” – възмущават се в парламента.
Гафовете на вътрешния министър пък били четири: убийството на Ангел Димитров – Чората от полицаи в Благоевград; липсата на адекватни реакции на МВР след разстрела на Иван Тодоров – Доктора, скандалът с Българския червен кръст и прибързано оповестената информация за 3 проверки на РДВР – Враца срещу бившия шеф на АЕЦ “Козлодуй” и депутат от НДСВ Йордан Костадинов. Последният случай ”взриви” коалиционния мир между БСП и царската партия – припомня “Политика”.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

В. “Политика”: Червените генерали погнаха Румен Петков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди