изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:33 EET
Бакшиш от 1 000 долара за бременна сервитьорка    
Любопитно Клиентка в ресторант в Роанок, в американския щат Вирджиния, остави близо 1 000 долара бакшиш на 19-годишна бременна сервитьорката, съобщава местният вестник

За да си плати сметката от 26.35 долара 28-годишната вдовица Ерин Доган остави десет банкноти от по 100 долара на сервитьорката Аманда Нюкърк. Бакшишът е бил придружен с ръчно написана бележка: "Запазете парите! Приятен ден". В първия момент Аманда е помислила, че става въпрос за шега. Управителят на ресторанта е проверил банкнотите и е потвърдил, че са истински.

"Обслужването бе повече от добро за един добър ресторант", обясни по-късно Ерин Доган за всекидневника "Роанок Таймс". "Нямам нужда от тези пари, каза тя. Те ще помогнат на някой на когото му трябват. Господ ни срещна. Господ отговори на моите въпроси", каза още тя.

Ерин, която е загубила съпруга си миналата година добавя, че тя обича да пазарува и че можела да похарчи парите в някой търговски център. Тя обаче е предпочела да ги използва за нещо по-благородно. "Това промени живота ми", каза още Ерин. Аманда Нюкърк смята с една част от парите да плати медицинските прегледи за бременността. Тази история, я направи известна и тя на няколко пъти се появи по телевизията и радиото, където заяви, че животът продължава. "Няма да си загубя правото за пенсия за 1000 долара", шеговито казва тя. Информацията е на БГНЕС.


 


Сходни връзки

Бакшиш от 1 000 долара за бременна сервитьорка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди