изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:38 EEST
"АЛВИНА" - С НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА ОТ ВИНАРИЯ'2006    
НовиниДобричкият винпром "Алвина" е отличен с най-високото отличие, дадено на тазгодишното издание на Винария за младо вино - бронзов медал и почетен диплом, съобщи за НДТ изпълнителният директор на фирмата Ценка Иванова. Отличието е за младото вино в категория врачански мискет - за тазгодишно вино, произведено от лозята, арендувани от фирмата в района на Галата, Варна.

Пред НДТ Ц. Иванова заяви, че тази година организаторите са отличавали производителите само с медали и почетни дипломи. "Според мен, това е една добра награда" - каза г-жа Иванова. Добричкият винпром се представи в тазгодишното издание на най-престижното изложение с плодови и гроздови ракии, както и с вина от последна реколта и стари вина. "Фактът, че националната винарска камара присъства на вземането на пробите, доказва, че производството ни е автентично, след което последва добрата оценка на дегустационната комисия. Всичко това е голямо признание за нас" - добави още Ц. Иванова. "Алвина" участва ежегодно в изложението и според изпълнителния директор тазгодишното издание е още по-престижно. "С всяка изминала година Винария става все по-лъскава и лустрото в бранша е все по-голямо. С всяка изминала година се увеличава и броят на участниците" - добави Ценка Иванова. А ние от НДТ честитим наградата на добричката фирма.
 


Сходни връзки

"АЛВИНА" - С НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА ОТ ВИНАРИЯ'2006 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди