изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:13 EEST
"СПЛЕНДИД" ООД - НЕИЗМЕННО СРЕД ТОП 50 В СТРОИТЕЛСТВОТО    
Икономикаирмата е първата от бранша в града, която е сертифицирана по европейския стандарт за качество ISO

Множество са строителните фирми, работещи в града, а и извън него. Сред водещите в строителния бранш е "Сплендид" ООД с управител Йордан Андреев. За читателите на вестника Й. Андреев сподели, че сред инвеститорите, които работят със "Сплендид" ООД, са  "ИФ Фаворит" ООД и "Кортекс Трейдинг"АД, "Еуратек" ООД, "Стивън Дейнти БГ" ЕООД и много други. Самата строителна фирма е инвеститор на жилищна сграда, намираща се в централната градска част на гр.Балчик, която се състои от  8 магазина и жилищна част с 14 апартамента. Разгърнатата застроена площ на обекта е 1528 кв. м, а пусковият срок, който предварително е обявен, е 25.03. Сред строежите, които изпълнява добричката фирма, са обекти като четиризвезден хотел в Китен, в който ще има освен хотелско тяло и заведения за хранене и развлечения, спортно-възстановителен център, открит басейн и магазини. Общата разгърната площ, която ще бъде изградена от "Сплендид" ООД тук, е 5911 кв. м, като в нея влизат 52 хотелски стаи и два апартамента. Пусковият срок на обекта е края на май, като общо на обекта работят 21 души от добричката фирма. След построяването на автосервиз и шоу-рум на "Шкода" във Варна, в момента фирмата изгражда такъв шоу-рум с голяма изложбена зала и автосервиз, отново на "Шкода", в Бургас. Разгърнатата площ на обекта е 1530 кв. м, а пусковият срок е края на юли тази година. "Сплендид" изгражда още в момента жилищна сграда в местността "Ален мак" - Варна, жилищен и търговско-рекреативен център "Марина сити" в Балчик, ваканционен клуб "Вила Романа" в новозараждащия се комплекс "Карвуна". Тук "Сплендид" ще издигнат три блока, в които ще има 48 апартамента и 4 вили, магазини, заведения за развлечение, фитнес, масаж, калолечение.
Във фирмата работят 200 души, като тя е първата от строителния бранш в Добрич, която е сертифицирана по европейските стандарти за качество ISO. Неизменно "Сплендид" ООД в последните две години е сред първите в страната - две години подред е в Топ 50. През 2004 и 2005 г. печели златен приз в Топ 50 в строителството, а миналата година и златен отвес - призът за строителство на община Варна. "Основното, на което залагаме, това е повишаване на качеството. Затова и инвестираме в повишаването на квалификацията на персонала, като провеждаме технически обучения за хората си по различните специалности" - разказа още Й. Андреев. "Сплендид" ООД залага също и на развитието на младите специалисти. "Имаме четирима стипендианти - студенти в Техническия и Свободния университети във Варна. Готови сме да осигурим стипендии и на други студенти, които се обучават в строителни специалности" - каза още управителят на дружеството.
 


Сходни връзки

"СПЛЕНДИД" ООД - НЕИЗМЕННО СРЕД ТОП 50 В СТРОИТЕЛСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди