изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:01 EEST
ЗА ТРИ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е ПОСРЕЩНАЛА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН НЕМСКИ ТУРИСТИ    
НовиниРъководителят на отдел "Медии и връзки с обществеността" при Посолството на федерална република Германия у нас Клаус Брамбах при гостуването си в редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна" заяви, че няма голям спад на немските туристи, които идват да почиват у нас. "За последните три години в България са били над половин милион немски туристи. Доказателство за това, че България е сред най-предпочитаните туристически дестинации е и фактът, че първите туристи от Германия дойдоха още на 1 март" - каза К. Брамбах.

Според него обаче, българският туристически бранш трябва да обърне внимание най-вече на стандартите в обслужването. "Хотелите се харесват на нашите туристи и те са на европейски ниво, но хората, идващи на почивка у вас, смятат, че хората, които работят в обслужващата сфера, трябва да са по-добре обучени. Учтивостта, усмивката трябва да са част от привичките на българина, така че туристът да се чувства удовлетворен и да бъде накаран да се чувства специален" - сподели още К. Брамбах.
Немският дипломат сподели още, че българското Черноморие е прекрасно, но според него, трябва да обърнем внимание и на вътрешността на страната, на планините - Родопи, Рила, Пирин, като подобрим най-вече инфраструктурата, защото страната ни има прекрасни дадености за развитие и на планински туризъм. Според статистиката, която се води в Посолството, също било видно, че се увеличава интересът към балнеологичния туризъм, като основният начин на реклама на България като дестинация в Германия била от уста на уста. "Всяка година едно немско семейство, което идва за втори път в България, води със себе си още едно" - добави още Клаус Брамбах.
 


Сходни връзки

ЗА ТРИ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е ПОСРЕЩНАЛА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН НЕМСКИ ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди