изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:57 EEST
"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ВЪРНАХА ТЕЛЕГРАМИТЕ    
Новини

Новата услуга се нарича "Телепоща"



От вчера "Български пощи" възстановиха изхвърлената като непечеливша услуга от Българска телекомуникационна компания - услугата телеграми, научи НДТ от директора на подразделението на пощите в Добрич - Добромир Янушев. "За нас новата услуга, която вече предлагаме от идването на пролетта на клиентите си, се нарича "Телепоща". Тя е достъпна в рамките на работния ден. Всеки, който иска да пусне телеграма до някого по един или друг повод, трябва да попълни типова бланка, която ние изпращаме по факс. Имаме също каталог с луксозни картички, така че клиентът може да посочи коя да бъде приложена към текста за получателя. В населените места, където има такава услуга, телепощата се доставя за 12 часа, а в другите населени места - до 24 часа" - разказа още Д. Янушев.
От средата на годината пощенските станции ще предоставят още много и нови услуги. В клоновата им мрежа ще се извършват банкови и застрахователни услуги, експресни парични преводи и обмен на валута, посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти, каталожна търговия с големи вериги и други.
"Това е част от политиката на новата ръководство на пощите, като идеята е освен увеличаване на услугите, които предлагаме за населението, и по този начин формиране на по-големи работни заплати от допълнителните дейности на работещите в дружеството. Не е тайна за никого, че работниците и служителите в пощите вземат ниски трудови възнаграждения" - добави още Д. Янушев. Всички пощенци ще преминат специализирани обучения по повод предлагането на нови услуги в станциите и клоновете.
"Това, което смятаме да направим в станцията в Албена, още през май, е разкриването на бюро за обмяна на валута. Смятаме също да предложим и интернет телефония" - разкри още Д. Янушев.
От есента на миналата година добричките пощенци сами си вземат пресата от Горна Оряховица, с което значително са подобрили обслужването на абонатите си. "Докато вземахме пресата от Варна, за жалост, никога не можехме да доставим пресата по-рано от 9-10 часа и реално бяхме неконкурентни. Променихме организацията на работа и сега директно вземаме пресата от Горна Оряховица и дори от месец обслужваме и Шумен. Най-късно в 6.30 пресата е в Добрич и бива доставяне на хората в офисите в началото на работния ден" - каза още директорът на "Български пощи" - Добрич.
 


Сходни връзки

"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ВЪРНАХА ТЕЛЕГРАМИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди