изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:42 EET
Вестник “24 часа” публикува лъжлива информация    
НовиниПо повод днешна публикация в ежедневника 24 часа озаглавена "Слави спасява Би Ти Ви" ръководството на телевизията в лицето на президентът й Албърт Парсънс заявява, че вестникът е нарушил етичния кодекс на българските медии, който е подписан и от главния редактор на изданието- Венелина Гочева.

Би Ти Ви нямаше да обърне внимание на каквато и да е дописка, публикувана във вестници, които не се славят с достоверност на информацията си. Но най-гледаната в България телевизия е изненадана, че вестник, който претендира за обективност е публикувал непроверена и тенденциозна информация.

Албърт Парсънс: “Понякога в пресата излизат неща, които са толкова негативни, че президентът на компанията трябва да реагира. Случи се днес. Вестник "24 часа" публикува статия за Би Ти Ви, която абсолютно лъжлива. Според нея ръководството на Би Ти Ви е помолило Слави да ни спаси. Първо, Би Ти Ви няма нужда от спасяване. Ние сме най-преуспялата телевизия в историята на България. И ще продължаваме да бъдем. Идеята, че ще възложим програмните решения за тази телевизия на един от външните ни продуценти е абсолютно невъзможна. Ние, ръководителите на Би Ти Ви, програмният отдел и лично аз, ще взимаме тези решения. За нас е напълно неприемливо репортер като Паола Хюсеин да прави такива предположения в печатна масмедия, във вестник. Едно от твърденията в статията е, че три от най-успешните предавания по БиТи Ви се правят от продуцентската къща “Седем осми”. Да, те са успешни програми. Но най-успешното предаване на Би Ти Ви е Би Ти Ви Новините. Ние се гордеем изключително много с него. Новините ни са номер едно в България, не от днес. Бъдете сигурни, че мениджмънтът на Би Ти Ви няма да предоставя програмните решения на никого другиго”.

http://www.btv.bg
 


Сходни връзки

Вестник “24 часа” публикува лъжлива информация | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Вестник “24 часа” публикува лъжлива информация
Автор: Anonymous да 2006-03-21 @ 20:35 EET

   А бе има ли още някой да го чете този парцал?

   Отърваха ни от него и в 7-часа сутринта гот а?

Вестник “24 часа” публикува лъжлива информация
Автор: Anonymous да 2006-03-21 @ 21:30 EET
Тя бТВ май наистина има нужда от спасение...не че 24 е нещо, напротив кат знам кореспондентката им в Добрим....малии мали....

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди