изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:32 EEST
ОПРЕДЕЛИХА ПРИЗЬОРИТЕ В ОБЛАСТНИЯ ШАМПИОНАТ ПРИ СРЕДНОШКОЛЦИТЕ    
СпортОтборът на СОУ "Асен Златаров" /Шабла/ спечели първото място при девойките от 8 до 10 клас в регионалния шампионат по баскетбол и ще представя Добричка област на зоналното първенство.

В спора за първото място баскетболистките от Шабла победиха с 38:12 СОУ "Христо Смирненски" /Оброчище/ и СОУ "Дора Габе" /Добрич/ с 32:7. На втора позиция се наредиха добричлийки, а на трето място се класира отборът от Оброчище.

При юношите от 8 до 10 клас тимът на СОУ "Никола Вапцаров" /Генерал Тошево/ отстрани на полуфиналите Езикова гимназия "Гео Милев" /Добрич/ с 43:22. За финала се класираха и баскетболистите на СОУ "Асен Златаров" /Шабла/, които елиминираха състава на СОУ "Христо Смирненски" /Оброчище/ с 26:8. В спора за първото място генералтошевци надделяха с 42:20 над шабленци.

При средношколците от 11 и 12 класове Езикова гимназия "Гео Милев" победи на финала СОУ "Христо Ботев" /Балчик/ с 35:5. При девойките в тази възрастова група на първо място в областния шампионат е тимът на СОУ "Христо Смирненски" /Оброчище/. НДТ 

 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛИХА ПРИЗЬОРИТЕ В ОБЛАСТНИЯ ШАМПИОНАТ ПРИ СРЕДНОШКОЛЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди