изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:55 EEST
АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА С УБИТ    
Новини През изминалото денонощие на територията на РДВР - Добрич са регистрирани  5 криминални престъпления и произшествия.  На 21.03.2006 г., около 19.15ч. по пътя гр. Добрич - КК "Албена", на около 2 км от с. Батово, общ. Добричка, лек автомобил "Мерцедес", управляван от 57-годишен водач от гр. Добрич напуска платното за движение и се преобръща. Водачът на автомобила е транспортиран до МБАЛ-Добрич, където около 22.00ч. е починал.


 1.На 20/21.03.2006 г. в гр.Добрич, неизвестно лице, чрез взлом е влязло в паркипан лек автомобил по ул.Райко Цончев и е извършило кражба МР3, компактдискове и други вещи.
          По случая работят служители на Първо РПУ, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното деяние.Образувано е полицейско дознание.
           2.На 21.03.2006г. в РПУ-Балчик е получено съобщение за това, неизвестни лица, чрез взлом са влезли във вилна постройка в района на вилна зона "Изгрев"и са извършили кражба на телевизор, два ъглошлайфо и други битови вещи.
            По случая работят служители на РПУ-Балчик. Образувано е полицейско дознание.
През изминалото денонощие са регистрирани 3 ПТП с 1 загинал и 1 ранен гражданин.

ОЩЕ СНИМКИ


 На 21.03.2006г., около 19.15ч. по пътя гр. Добрич - КК "Албена", на около 2 км. от с.Батово, общ. Добричка, лек автомобил "Мерцедес", управляван от 57 годишен водач от гр. Добрич напуска платното за движение и се преобръща. Водачът на автомобила е транспортиран до МБАЛ-Добрич, където около 22.00ч. е починал. Порезни наранявания в областта на главата е получил и пътуващия в автомобила 53 годишен мъж от гр.Добрич.
           Причините довели до възникването ПТП се изясняват в условия на предварително производство.

           На 22.03.2006г. около 00.30ч. от полицейски автопатрул на РПУ-Тервел е установен 35 годишен водач на лек автомобил"Фолксваген" от с.Гуслар, общ.Тервел, употребил алкохол над 1.2 промила. Техническото средство с което е изпробван водача е отчело 2.13 промила алкохол в издишвания от водача въздух.
           При опит да бъде спрян в  покрайнините на гр. Тервел, водача на автомобила не се е подчинил на подадените от служителите на полицията сигнали /стоп палка и светлинен/ и направил опит да избага от района на проверката, но е бил застигнат и задържан.
           Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство, тъй като деянието на водача е престъпление по чл.343Б,ал.1 от НК.

 


Сходни връзки

АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА С УБИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди