изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:46 EEST
НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ПОЖЕЛАВАМ ПРЕОБЛАДАВАЩО ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ    
ОбществоЗаяви за НДТ ръководителят на НИХМ при БАН Тодор Костадинов

С чудесното си чувство за хумор ръководителят на местното подразделение на Института по хидрология и метеорология Тодор Костадинов пожела по повод днешния професионален празник на метеоролозите на всички свои колеги здраве, щастие и повече успехи. "Предвид приближаващото ни приемане в Евросъюза, пожелавам на всички преобладаващо увеличение на работните заплати" - каза още Т. Костадинов. На всички читатели пък обеща, че много скоро пролетта ще навлезе с пълна сила, но засега все още зимата ще има последни опити да задържи студа. "Очакваме захлаждане още от днес, като не е изключено до 10-15 април да има и кратки превалявания от сняг" - добави още Т. Костадинов.
На територията на област Добрич има 3 синоптични станции - в Добрич и на носовете Шабла и Калиакра. 2 са климатичните станции - на територията на Добруджански земеделски институт в Ген. Тошево и една в Крушари, а най-голямата агростанция се намира в института. 8 са специалистите, които ежедневно следят за климатичните промени. "Наши колеги от Варна по повод професионалния ни празник са на посещение в Констанца, където ще разгледат апаратурата на румънските колеги, а догодина колективът от румънски хидро- и метеоролози ще посети нашата страна" - разказа още Т. Костадинов. 
 


Сходни връзки

НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ПОЖЕЛАВАМ ПРЕОБЛАДАВАЩО ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди