изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:34 EEST
3000 БРОЯ НА НДТ    
Новини С Първа пролет дойде и трихилядният брой на вестник "Нова добруджанска трибуна" - По-добрият вестник на Добруджа.

 

Родилите се с НДТ бебета вече са в шести-седми клас. Други, които горяха в политическата човекомелачка в началото на т. нар. демокрация, вече са уморени и се чувстват щастливи с внуците си, помъдрели, че няма по-голямо щастие от здравето на най-близките около тях хора. Има и такива, които се люлеят по върховете на държавната джунгла, но един ден и тях ще обрули вятърът на промяната и пак ще търсят приятели сред тези, които днес не поздравяват. И всички те са наши читателите. А мнозинството сред тях са учители, лекари, работници, служители, безработни, най-различни хора, с различни съдби, верски или политически виждания. Всеки от тях намира нещо интересно и полезно в НДТ и затова вестникът ни не само оцеля, когато много други издания по големите градове умряха, но и стана По-добрият вестник на Добруджа. Гордеем се, че НДТ се превърна в летописец на Добричка област, че от страниците ни един ден идващите поколения ще научават в какво време сме живели и какво сме сторили за тях, стараем се младите хора да научат какво и защо са правили и много поколения преди нас.

Заедно с трихилядния си брой отбелязваме и две години от пускането в Интернет на електронното издание на НДТ. Сайтът на НДТ днес е най-посещаваният в Добруджа. Всеки ден в него влизат читатели поне от 1000 компютри от близо 150 държави по света. Всеки читател от коя да е точка на света може да открие днес в страницата ни над 24 000 четива, да намери качествени снимки за ставащите събития, както и за природните и исторически забележителности на нашия край, включително и галерии от вълнуващи места от България и света.

Естествено, едни ни търсят и обичат, имат нужда от нас, други ни мразят и ненавиждат. Но такъв е животът. С трите хиляди броя на печатното ни издание ние твърдим, че по-доброто, новото и новините в Добруджа идват с По-добрия вестник  "Нова добруджанска трибуна". Нека бъдем заедно и по пътя към четирихилядния брой на НДТ.  Заедно да воюваме за интересите на Добруджа и добруджанци!  НДТ

 


Сходни връзки

3000 БРОЯ НА НДТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди