изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:49 EEST
Гайдарски: “Съжалявам, че досега не съм давал за пример болницата в Добрич”    
ЗдравеДобрич. Тази година ще бъдат закупени от 120 до 150 нови линейки за нуждите на "Спешната и неотложна помощ", съобщи в Добрич здравният министър Радослав Гайдарски, съобщиха от Общинската администрация на града.

 За тази цел са осигурени 3,5 милиона евро, освободени след поръчката на информационната система за Здравната каса. За последните шест години не са закупувани нови санитарни коли. 17 линейки са пристигнали като дарение от Китай, но автопаркът на спешната помощ е в окаяно състояние, такова каквото няма в нито една европейска държава, допълни Гайдарски.
“Съжалявам, че досега не съм давал за пример болницата в Добрич” – с тези думи министърът на здравеопазването Радослав Гайдарски коментира състоянието на здравното заведение, след като се срещна с ръководството, работещите там и успя да разгледа отделенията. “Без да хваля ръководството, те показват как в изключително трудно време може да се поддържа болница, да се правят реновации и да се дават добри заплати”,допълни Гайдарски.
 


Сходни връзки

Гайдарски: “Съжалявам, че досега не съм давал за пример болницата в Добрич” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди