изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:31 EEST
МИС ЧЕРНО МОРЕ'2005 СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ'2006    
ОбществоНа 25 март в град Пловдив беше избрана Мис България 2006. Това е 17-годишната Славена Вътова от Шумен

Славена Вътова ще представя страната ни в конкурса Мис Свят 2006, който ще се проведе в Полша. 20-членното жури избра и Мис България - Вселена, това е Галена Димова, Мис България - Европа - Мариела Мумджиева и Мис Туризъм - Ивелина Лашова. Специалната титла Мис Интернет България, определена от потребителите на Дир.бг, отиде у Малта Пандева. В конкурса участва и добричлийката Вяра Димитрова, която, според класацията на Дир.бг, е на осмо място с 442 гласа.
Победителката в конкурса Мис България'2006 през септември стана призьорка и в най-престижния конкурс, провеждан по Черноморието - "Мис Черно море", който по традиция се провежда във вариете-казино Албена.
Тогава 16-годишната Славена с ръст 175 см и мерки 86/60/88, като победителка в конкурса, спечели още уикенд за двама в Албена, италианска козметика "Натюрел", селективни вина от винпром "Търговище", двегодишен договор с "Визаж модел груп" на стойност 20 хил. евро и възможността да представи родния си град - Шумен, в конкурса Мис България 2006.
Пред журналисти, в нощта на победата си Славена тогава сподели, че държи на приятелите, семейството и гаджето си, което е присъствало на конкурса и е бил първият поздравил я с победата. Родителите й били на гурбет в Испания. Славена е ученичка в десети клас на природо-математическата гимназия в Шумен. Любим предмет й е литературата, обича още и езиците. Сред авторите, които предпочита да чете, е Паоло Куельо. Тя заяви още, че мечтае за свой бизнес и вижда бъдещето си, свързано с литературата и чуждите езици. "Нищо, че уча в математическа гимназия, всъщност математиката не ми върви много. Модата за мен е хоби" - каза тогава Славена. Тя е зодия Овен. Като малка е тренирала лека атлетика, спортни танци, а сега много обича да гледа футбол, плуване и волейбол. Според нея, националният ни волейболен отбор е супер. В отговор на въпрос на журито в Албена "Какво е за нея щастието?" Славена Вътова заяви: "Щастието са малките неща, за мен то е да видя положителния резултат от всичко, за което се боря".
 


Сходни връзки

МИС ЧЕРНО МОРЕ'2005 СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ'2006 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди