изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:19 EEST
ОТ РИОКОЗ КАНЯТ ДОБРИЧКИ ДЕЦА ДА УЧАСТВАТ В МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС    
КултураС условията за участие в международен конкурс за детска рисунка запознаха медиите представители на РИОКОЗ в Добрич. Конкурсът е десети  юбилеен и е на тема "Не на цигарите!".

Организатори са италианска Национална асоциация за борба срещу раковите заболявания и Националният център по опазване на общественото здраве /НЦООЗ/ на Министерството на здравеопазването.
В конкурса могат да участват деца от цялата страна на възраст от 5 до 11 години - с една или повече рисунки. Те трябва да изпратят творбите в НЦООЗ в София - ул. "Акад. Ив. Гешов, 15, ет., стая 34. Писмата трябва да носят пощенско клеймо с дата на изпращане не по-късно от 10 май т.г. Участниците ще се състезават в две възрастови групи - от 5 до 7 години и от 7 до 11 години. Предвидени са много награди. Голямата ще бъде връчена във втора възрастова група. Тя ще бъде едноседмично пребиваване в Рим на детето, придружено от един родител. В столицата на Италия победителят ще се срещне с носителите на големите награди от другите държави, участнички в конкурса.
Награждаването на победителите ще стане на специална церемония, съпроводена от изложба в Галерията за чуждестранно изкуство в София на 18 май. НДТ

 


Сходни връзки

ОТ РИОКОЗ КАНЯТ ДОБРИЧКИ ДЕЦА ДА УЧАСТВАТ В МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди