изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:27 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниДВА проекта е одобрила на свое заседание общинската мрежа за енергийна ефективност, съобщи кметът на Добрич Детелина Николова. Единият е на "ВиК" - Смолян - за ремонт на помпени станции, а другият е на добричкото общинско дружество "Жилфонд-инвест".

ЗАМ.-КМЕТЪТ по хуманитарни дейности Ваня Балчева, заедно със Стефан Вапцаров, са провели среща с проф. Н. Андреев, на която са договорили гостуването му с новата постановка "Цвят на изтрито червило", в която участва и Маргарита Хранова, стана ясно на традиционната кметска оперативка вчера.
СЕКРЕТАРЯТ на общината Румен Русев е участвал в заседание по аутсорсинг, където е бил споделен опитът на Ирландия по отношение на публично-частните партньорства. "В процеса на работа споделих програмата за благоустрояване на Добрич, която вече е популярна сред общините в страната и представителите на много кметства изявиха желание да обменят опит при нас по отношение на публично-частните партньорства" - добави още Р. Русев.
В ПОСЛЕДНИТЕ два дни на март кметът на Добрич Д. Николова ще участва в заседание на УС на НСОРБ, както и в среща с областните управители в страната. Представителите на сдружението ще обсъдят с губернаторите параграф 4 от закона за собственост на земеделски земи. "Такъв случай при нас в Добрич са парцели в местността "Гаази баба", където според нормативната уредба продажбата е забранена" - поясни още Д. Николова. В дневния ред са включени още деактуването на собственост, оптимизиране функцията компетентност по отношение на финансовата децентрализация и други.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди