изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:41 EET
ФУТ­БО­ЛИС­ТИ­ТЕ НА ЛО­КО­МО­ТИВ (ПД) БОЙ­КО­ТИ­РАТ ТРЕ­НИ­РОВ­КИ­ТЕ НА ОТ­БО­РА    
Спорт

Фут­бо­лис­ти­те на Ло­ко­мо­тив (Пд) ще бой­ко­ти­рат след­ва­щи­те ня­кол­ко тре­ни­ров­ки на ти­ма, ста­на яс­но от из­каз­ва­не на иг­ра­ча на “чер­но-бе­ли­те” Кра­си­мир Ди­мит­ров.



Хал­фът за­я­ви, че фут­бо­лис­ти­те ще се съ­бе­рат днес на ста­ди­о­на и ще ре­шат как­во да пра­вят, ка­то най-ве­ро­ят­но е да бой­ко­ти­рат след­ва­щи­те ня­кол­ко тре­ни­ров­ки. “Ръ­ко­вод­с­т­во­то тряб­ва да раз­бе­ре, че не мо­же да се про­дъл­жа­ва по­ве­че та­ка”, ла­ко­ни­чен бе Ди­мит­ров. По­лу­за­щит­ни­кът бе ка­те­го­ри­чен, че не са вер­ни твър­де­ни­я­та, че иг­ра­чи­те не са по­лу­ча­ва­ли па­ри от 4 ме­се­ца. “Не сме по­лу­ча­ва­ли па­ри от един ме­сец, ве­че ста­ва вто­ри”, приз­на иг­ра­чът. Той и не­го­ви­те съ­от­бор­ни­ци са из­лез­ли да иг­ра­ят сре­щу ЦСКА са­мо за­ра­ди лич­но­то си дос­тойн­с­т­во и за­ра­ди вяр­на­та пуб­ли­ка. Спо­ред не­го чер­ве­ни­ят кар­тон на съ­от­бор­ни­ка му Мар­сел Ела­ме е бил на­пъл­но зас­лу­жен. Бив­ши­ят иг­рач на Лев­с­ки от­да­ва по­бе­да­та и на проб­ле­ми­те в ЦСКА, но то­ва не ома­ло­ва­жа­ва ус­пе­ха на “смър­фо­ве­те”. Ди­мит­ров не се ан­га­жи­ра с мне­ние кой ще бъ­де шам­пи­он, ка­то смя­та, че до края има мно­го вре­ме и ед­ва в края на май ще ста­не яс­но име­то на но­вия пър­ве­нец.
 


Сходни връзки

ФУТ­БО­ЛИС­ТИ­ТЕ НА ЛО­КО­МО­ТИВ (ПД) БОЙ­КО­ТИ­РАТ ТРЕ­НИ­РОВ­КИ­ТЕ НА ОТ­БО­РА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди