изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:30 EEST
18 ДЕЛЕГАТИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ДПС    
ПолитикаНа 1 и 2 април, в рамките на два работни дни, ще се проведе 6-а национална отчетно-изборна конференция на ДПС, съобщи за НДТ Денис Номан - областен лидер на ДПС в Добрич.

Общо в конференцията ще участват 755 души от цялата страна, като делегатите от област Добрич са 18. Нашето представителство в конференцията ще бъде оглавено от Нихат Кабил - министър на земеделието и горите, избран като депутат от Добрички многомандатен избирателен район на миналогодишните парламентарни избори. В групата са включени още д-р Ердинч Хаджиев - депутат в НС, областният управител Динчер Хаджиев, Есен Фикри - член на комисията по дискриминация, както и областният лидер на движението Денис Номан. "В рамките на първия работен ден вечерта ще бъде направен и избор на Централния съвет на движението. Предвижда се да бъдат направени промени в Устава на партията, както и да бъдат подготвени нови програми" - добави още Д. Номан. През втория ден партията ще излезе с декларация, резолюция и други документи от работата на конференцията.
В понеделник вечерта бе проведен областен съвет на ДПС, на който бе уточнена неговата структура. "Решено бе да има 4 зам.-председатели, като това са Несрин Али - председател на младежкото ДПС, Александър Сурталов - общински лидер в Шабла, Басри Талип - общински лидер в Добричка, както и ръководителят на движението в община Тервел - Фикрет Мюмюн. Бе решено още Оперативното бюро да се състои от 13 души. Бяха създадени и постоянни работни комисии към Областния съвет по отделните направления" - добави още Д. Номан.
 


Сходни връзки

18 ДЕЛЕГАТИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди