изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:38 EEST
ДЯДО ПАДНА В ШАХТА БЕЗ КАПАК В ПАРКА    
Новини76-годишният Недялко Кралев от Добрич е настанен в Неврохирургично отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, след като паднал в шахта, научи НДТ. Инцидентът станал в понеделник около 14 часа в района на градския парк, близо до "Спорт палас".

Потърсихме зам.-кмета по устройство на територията арх. Пламен Ганчев за коментар по случая. Ето какво заяви той: "За жалост, вярно е, има такъв инцидент. Нещастието е станало под серпентините, водещи към комплекса "Спорт палас", където има две шахти, разположени в зелените площи, установи проверка, която бе извършена от общински служители. Тази част на парка не се реконструира в момента. Шахтите са големи и вероятно са използвани като съоръжения за пълненето на езерото. За да ги запазим като съоръжения, но от друга страна - да се избегнат такива инциденти, съм се разпоредил да бъдат запълнени, така че да не бъдат опасни за хората, които се разхождат в парка". Предполага се, че най-вероятно капаците на шахтите са били откраднати.
Пациентът е приет в болницата в общо увредено състояние - прекарал е два инсулта, има и атеросклероза, казаха за НДТ медици. Нямал фрактури от падането. Мъжът е минал и през скенер. Лекари казаха, че състоянието му е тежко, но изразиха надежда, че ще се оправи.
 


Сходни връзки

ДЯДО ПАДНА В ШАХТА БЕЗ КАПАК В ПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди