изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:52 EEST
МЛАДЕЖИ ДЕМОНСТРИРАХА МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛ    
ОбразованиеСъстезания, посветени на 65-годишнината от създаването на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника "М.В.Ломоносов" в Добрич, се проведоха вчера. Ученици от специалността "Автомобили и кари" показаха уменията си за компютърна диагностика на коли и майсторско управление.

По улиците на Добрич премина и автомобилно шествие под мотото "Имаш един живот - пази го!". Състезанията се проведоха със съдействието на "ТСТ-АУТО" ООД, партньор на училището в практическото обучение на учениците, и рекламна къща "ЕОС" ООД. На първите места в състезанието по майсторско кормуване се класираха Иван Диянов, Здравко Детелинов и Драгомир Василев от 12 клас.
В гимназията се извършва обучение на 78 ученици по професията "Автотранспортна техника" - от 9 до 13 клас. От училището припомниха, че практическото обучение на учениците от 12 и 13 клас се провежда в реалните производствени условия на фирмите "ТСТ-АУТО" ООД, ЕТ "Иван Иванов" и ЕТ "Недмобил".
В рамките на седмицата на автомобилостроенето в гимназията се проведе и Ден на кариерата, в който участваха представители на фирми и ученици.
 


Сходни връзки

МЛАДЕЖИ ДЕМОНСТРИРАХА МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди